Τρίτη 21 Μαΐου 2013


Νοσηλευτές/Νοσηλεύτριες στη νοτιοδυτική Γερμανία

Από την HR / MARKETING & COMMUNICATION, σε συνεργασία με την εταιρεία WIS Personaldienstleistungen GmbH με έδρα τη Γερμανία και ειδικευμένη στην αναζήτηση προσωπικού στους τομείς περίθαλψη και υγεία, ζητούνται Νοσηλευτές/Νοσηλεύτριες.
Οι θέσεις εργασίας είναι στη νοτιοδυτική περιοχή της Γερμανίας. Προσφέρουν ευέλικτες ώρες εργασίας σε ένα ωραίο περιβάλλον με καλές αποδοχές. Επίσης προσφέρεται υποστήριξη για την ενσωμάτωση στο χώρο εργασίας και τη διαμονή καθώς και για τη μετοίκηση και αναγνώριση πτυχίων. Εκπαίδευση σε θέματα γλώσσας και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
Αν έχετε πτυχίο Νοσηλευτικής ΑΕΙ/ΤΕΙ ή κάποιο αντίστοιχο που αναγνωρίζετε σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχετε διάθεση να μετοικίσετε και να συνεχίσετε ή να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα στη Γερμανία, σας αρέσει η υπεύθυνη, ανεξάρτητη εργασία με προσήλωση στον ασθενή και στην περίθαλψη, έχετε γνώσεις σε όλα τα θέματα της νοσηλευτικής (ιατρικά μηχανήματα, υποστήριξη ιατρικής περίθαλψης, φροντίδα ασθενών και ατόμων τρίτης ηλικίας κτλ.) στείλτε μας το βιογραφικό σας στη διεύθυνση des.theodoridou@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Δέσποινα Θεοδωρίδου, τηλ. 6977 315 593 / 0049 (0) 151 61150105.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου