Δευτέρα 20 Μαΐου 2013


Ελκυστικές θέσεις εργασίας για ιατρούς από την Ε.Ε. σε γερμανικές κλινικές και ιατρεία – Ειδική κατεύθυνση Καρδιολογία
 
 Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαμεσολαβεί η German Medicine Net για την πρόσληψη γιατρών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Στο παρόν χρονικό διάστημα εμείς αναζητάμε για πολυάριθμες γερμανικές κλινικές και ιατρεία γιατρούς με ή χωρίς αναγνώριση της ιατρικής ειδικότητας. Εάν εσείς πληρείτε τις υποκείμενες προϋποθέσεις, τότε εμείς είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι εμείς μπορούμε να διαμεσολαβήσουμε ήδη σύντομα για την προσφορά σε εσάς μίας θέσης εργασίας.
 
 Οι προϋποθέσεις:
 
 Ειδικότητα Καρδιολογία: Εσείς θα πρέπει να έχετε ήδη λάβει την αναγνώριση της ειδικότητας ή να επιδιώκετε μία ειδικότητα σε αυτή την ειδική κατεύθυνση.
 Πολύ σημαντικό: καλές γνώσεις Γερμανικών, το οποίο σημαίνει εξετάσεις Β2 του Goethe Institut ή ακόμα καλύτερα C1. Χωρίς καλές γνώσεις Γερμανικών εσείς δεν λαμβάνετε καμία άδεια εργασίας ως γιατρός.
 Υπηκοότητα σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. ή στην Ελβετία ή Νορβηγία – για γιατρούς εκτος της Ε.Ε. είναι τα γραφειοκρακτικά εμπόδια ουσιστικά υψηλότερα.
 Ετοιμότητα βραχυπρόθεσμα ή σε προβλεπόμενο χρόνο για τη τόλμη της μετάβασης στη Γερμανία.
 
 Σχετικά με το εισόδημα:
 
 Ως ειδικευμένος γιατρός εσείς μπορείτε να κερδίσετε αρχικά περίπου 6.000 – 7.000 Ευρώ μικτά (σε ορισμένες περιπτώσεις επίσης και περισσότερα), από όπου περίπου 40-45 % για φόρους και κοινωνικές εισφορές εκάστοτε σύμφωνα με την οικογενειακή κατάστασή σας αφαιρούνται.
 
 Ως γιατρός σε ειδικότητα (Βοηθός Ιατρός) εσείς μπορείτε να υπολογίζετε με έναν μισθό των 4000 – 5000 Ευρώ από όπου εκάστοτε σύμφωνα με την οικογενειακή κατάστασή σας περίπου 40-45 % σε φόρους και κοινωνικές εισιφορές αφαιρούνται.
 
 Εάν εσείς ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλετε ένα βιογραφικό στα Γερμανικά στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:contact@germanmedicine.net και εξηγήσετε εσείς σε εμάς τις δικές σας επιθυμίες και τα σχέδιά σας. Είναι αρκετά πιθανό, ότι εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε σε εσάς μία σειρά από θέσεις. Και ακόμα ένα: Οι υπηρεσίες μας είναι φυσικά για εσάς δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου