Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ 1ης ΤΑΞΗΣ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ
Employer
Εργοδότης:

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Job No
Θέση Εργασίας:
940
Employment Country
Χώρα εργοδότησης:
ΚΥΠΡΟΣ
Job Description
Θέση Εργασίας:
Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 1ης Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, στην ειδικότητα της Αναισθησιολογίας. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής). Ο μισθός της θέσης είναι Α11 και Α 13 (Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μισθό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν στολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς.
Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, έχουν ως εξής:
Καθήκοντα και ευθύνες:
(1) (α) Γενική Ιατρική.
Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβανόμενων καθηκόντων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και Σχολιατρικής Υπηρεσίας.
(β) Ειδική Ιατρική.
Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητάς του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβανομένων καθηκόντων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και Σχολιατρικής Υπηρεσίας.
(2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί.
(3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν.
Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα.
View Job Vacancy
Θέση Εργασίας:
Posted Date
Δημοσίευση Εργασιας:
21 Oct 2011
Deadline
Προθεσμία:
14 Nov 2011
Useful Job Sources/
Πηγές για την εργασία:
Πατήστε για να κατεβάσετε την αίτηση για την πιο πάνω θέση εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου