Τρίτη 21 Μαΐου 2013


ΑΘΗΝΑ – 3 ΘΕΣΕΙΣ, 2 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – 1 ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΑ)

08/02/2013
 
 
 
 
 
 
Rate This

business teamΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΛΙΜΑΚΑ για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Επέκταση Κέντρου Ημέρας “Ομόνοια” για άτομα με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο,  στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007- 2013», Άξονας Προτεραιότητας  «14 – Εδραίωση της Μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Α΄ βάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου», η οποία υλοποιείται στο Δήμο Αθηναίων, προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:
  • 1 ψυχιάτρου (πλήρους απασχόλησης)
  • 1 ψυχιάτρου (μερικής απασχόλησης)
  •  1 ψυχολόγου (μερικής απασχόλησης)
Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία α. της προεπιλογής των αιτήσεων, με βάση τα κριτήρια της προϋπηρεσίας και της συνάφειας των πρότερων αντικειμένων εργασίας καθώς και της εξειδίκευσης του επαγγελματία, και β. των συνεντεύξεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν, το αργότερο έως τις 15 Φεβρουαρίου τα βιογραφικά τους σημειώματα για τις ως άνω θέσεις εργασίας με e-mail: central@klimaka.org.gr, fax: 210 34 17164 ή ταχυδρομικά: Δεκελέων 50, 118 54, Κεραμεικός (πληροφορίες: 210 34 17 162-3, κ. Όλγα Θεοδωρικάκου).
Το Σύστημα Επιλογής Προσωπικού και η Διαδικασία Αξιολόγησης βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα http://www.klimaka.org.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου