Τρίτη 21 Μαΐου 2013


7 θέσεις εργασίας στο ΤΕΙ Κρήτης σε δύο Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Προγράμματα


Ο Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης του Ερευνητικού Προγράμματος LIFE08 ENV/GR/000551 με τίτλο “From Treated Wastewater to Alternative Water Resources in Semi-Arid Regions” ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με:
- Ένα Γεωπόνο κάτοχο διδακτορικού διπλώματος με επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στη διαχείριση φυσικών πόρων.
- Ένα Γεωπόνο που επιθυμεί να πραγματοποιήσει διδακτορική διατριβή σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο εξωτερικού με θέμα σχετικό με την επαναχρησιμοποίηση υγρών αποβλήτων σε αγροτικές καλλιέργειες.
- Δύο Χημικούς Μηχανικούς κατόχους διδακτορικού διπλώματος με ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία στις τεχνολογίες περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στην επεξεργασία αστικών λυμάτων.
- Ένα Πολιτικό Μηχανικό με επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλα οικοδομικά -κατασκευαστικά
και υδραυλικά έργα
Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:
Πτυχίο Α.Ε.Ι
- Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Άριστη γνώση Η/Υ (MSWORD, EXCEL, Βάσεις Δεδομένων, Internet κ.λ.π.)
- Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Θα συνεκτιμηθούν δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες και παρουσιάσεις σε Επιστημονικά Συνέδρια στα συγκεκριμένα αντικείμενα, καθώς και η προηγούμενη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Προγράμματα. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από πλήρες βιογραφικό σημείωμα με ιδιαίτερη έμφαση στα προσόντα της παρούσης πρόσκλησης, στο Γραφείο του Ειδικού Λογαριασμού μέχρι και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 – 379477.
Ο Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης του Ερευνητικού Προγράμματος 7EU VET / KA1SCR με τίτλο “Detailed Methodological Approach to understanding the VET educational system in 7 European countries” ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με:
- Ένα κάτοχο διδακτορικού διπλώματος στις οικονομικές/ διοικητικές επιστήμες, με επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στα ευρωπαϊκά προγράμματα.
- Έναν οικονομολόγο – ερευνητή, με επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στα ευρωπαϊκά προγράμματα.
Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:
- Πτυχίο και μεταπτυχιακές σπουδές θετικών ή οικονομικών επιστημών
- Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Άριστη γνώση Η/Υ (MSWORD, EXCEL, Βάσεις Δεδομένων, Internet κ.λ.π.)
- Γνώσεις στην διαχείριση χρηματοδοτούμενων έργων
- Ικανότητα καλής προσωπικής επικοινωνίας, γραπτού λόγου και παρουσιάσεων, καθώς επίσης και ικανότητα αποδοτικής εργασίας σε κατανεμημένες ομάδες.
- Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Θα συνεκτιμηθούν δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες και παρουσιάσεις σε Επιστημονικά Συνέδρια στα συγκεκριμένα αντικείμενα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από πλήρες βιογραφικό σημείωμα με ιδιαίτερη έμφαση στα προσόντα της παρούσης πρόσκλησης, στο Γραφείο του Ειδικού Λογαριασμού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 – 379779.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου